Maatregelen VSM Vormgeving inzake coronavirus.

  • Home
  • Nieuws
  • Maatregelen VSM Vormgeving inzake coronavirus.
Geachte relatie,
 
het cornavirus houdt de gemoederen goed bezig. Ook bij ons wordt er veel over gesproken en wordt er nagedacht over maatregelen welke wij als VSM Vormgeving kunnen, en misschien wel moeten, nemen om te proberen het virus bij ons (zolang mogelijk) "buiten de deur" te houden.

Het heeft ons doen besluiten om in de maanden maart en april in ieder geval geen bezoek meer te ontvangen voor het eventueel uitzoeken van kleuren in onze werkvoorbereiding. Reeds gemaakte afspraken zullen dan ook geen doorgang meer kunnen vinden. Wij kunnen klanten wel monsters op A4 formaat toesturen, maar het bekijken van kleuren op groot formaat is dus tot en met april in ieder geval niet meer mogelijk.

Ook orders welke afgehaald worden zullen wij tot en met april niet meer als dusdanig verwerken.
Orders welke reeds verwerkt zijn voor afhalen op een vermelde datum zullen alleen afgehaald kunnen worden na telefonisch overleg tussen u als klant en VSM Vormgeving.

De leveringen via ons transport gaan vooralsnog gewoon door.

Bezoek van vertegenwoordigers en of andere belangstellenden zullen tot en met april alleen telefonisch of per mail ingepland worden. Mail heeft onze voorkeur ivm eventueel thuiswerken van onze collega ('s).

Het inlopen bij VSM Vormgeving zoals u dat gewend bent zal tijdelijk niet meer mogelijk zijn, de deur gaat even "op slot". Dit zodat wij de productie gewoon op peil kunnen houden zolang wij het virus buiten de deur kunnen houden. En omdat het kan zijn dat er door collega's (kantoor) thuis gewerkt zal gaan worden.

Wij kunnen ook denken dat wij zonder deze maatregelen niet getroffen zullen worden, maar voorkomen is beter dan genezen.
En om geen kwetsbare mensen via "ons" te infecteren hebben wij deze maatregelen genomen.

Wij hopen dat u hier begrip voor heeft en bij eventuele vragen en/ of opmerkingen kunt u altijd een mail sturen naar info@vsmvormgeving.nl

Team VSM Vormgeving
Share our website