Update prijslijst VSM Vormgeving

Geachte relatie,
 
Eerder dit jaar hebben wij reeds gemeld dat ook wij niet ontkomen aan een prijsstijging voor wat betreft onze prijzen. De huidige prijslijst van VSM Vormgeving is geldig sinds 2011 en is zeker aan een update toe. U heeft reeds nieuwe prijzen t.b.v. het hoofdstuk spoelbakken ontvangen en daar wordt reeds volop mee gewerkt. Het hoofdstuk spoelbakken wordt dus niet extra aangepast maar blijft zoals deze laatst naar iedereen verzonden is. Deze wordt natuurlijk toegevoegd in de nieuwe (digitale) prijslijst. 

Om een stijging voor de rest van de prijslijst te berekenen waren en zijn wij afhankelijk van onze toeleveranciers. Helaas was het steeds zo dat als wij iets berekend hadden er weer iets uit een andere hoek qua verhoging kwam.

Op dit moment hebben wij de berekeningen zover gereed en hebben besloten om dit door de drukker te laten aanpassen in de prijslijst. Dit ondanks nog steeds (licht) stijgende inkoopprijzen voor wat betreft onze in te kopen materialen.

De nieuwe prijslijst wordt dus op dit moment door de drukker aangepast en zodra wij deze gecontroleerd en gereed hebben zullen wij deze direct aan iedereen doorsturen via de mail. Iedereen zal de nieuwe prijslijst eerst digitaal ontvangen waarna een fysieke prijslijst ook aangevraagd kan worden. Deze zullen wij dan verzenden nadat wij deze ontvangen hebben.

De bedoeling is dat onze nieuwe prijslijst dan vrijdag 24-12-2021 om 12:00 uur in zal gaan.

Wij zullen er ook voor zorgen dat alle softwareleveranciers de prijslijst tijdig in hun mailbox hebben om deze in de verschillende systemen aan te passen.

 

Met vriendelijke groet,
VSM Vormgeving
Share our website